• info@handbalschoolhaaglanden.nl
  • 0031

Locatie Segbroek

Date:22 nov, 2014

Locatie Segbroek

School en sport met elkaar combineren

TopSport en school: samen op weg naar de top!

Ben je een aanstormend talent? Maak je deel uit van een (jeugd)selectie? Wil je het hoogste in de sport halen, maar vind je het ook belangrijk een diploma te halen? Het Topsport Talentprogramma is dan dé manier voor jou om topsport en school met elkaar te combineren. Op bijvoorbeeld het Segbroek College kun je studeren voor je mavo-, havo- of vwo-diploma en tegelijk werken aan je carrière als (top)sporter. Je hoeft dus niet langer te kiezen tussen sport en studeren. Zo kun je op beide gebieden eruit halen wat erin zit! Je krijgt bijvoorbeeld vrijstellingen voor bepaalde vakken om te trainen of aan je huiswerk te werken. Je lesrooster wordt zoveel mogelijk aangepast waardoor je geen training of wedstrijd hoeft te missen. Mocht je extra begeleiding nodig hebben dan krijg je die en eventueel geven we je óók nog privé-les! Aan het Segbroek Topsport Talentprogramma nemen ruim 250 leerlingen uit 38 takken van sport deel. Je komt dus veel leerlingen en docenten tegen die weten hoe het is om sport en school met elkaar te combineren.

TopSportTalent-school
Het Segbroek is één van de 29 TopSportTalent-scholen (voorheen LOOT-scholen). Alleen deze scholen mogen officieel de mogelijkheid bieden tot vrijstelling voor bepaalde vakken en een gespreid examen. Wij leveren maatwerk voor elk sportief talent zodat topsport en studie prima samen kunnen gaan. De geboden faciliteiten zorgen ervoor dat jij als deelnemer aan het Topsport Talentprogramma óók goed kan presteren op school.

Zit jij op een TopSportTalent-scholen (voorheen LOOT-scholen) en ben je helemaal bezeten van handbal dan ben je bij Handbalschool Haaglanden op het goede adres. Wij bieden je d.m.v. professionele begeleiding een zo’n breed mogelijk programma waarin jij je kan ontwikkelen op weg naar de top van de handbal. Wij werken samen met het Segbroek College Den Haag en het Scala College Alphen aan den Rijn.

De trainingen worden aangeboden op de dinsdag, donderdag en vrijdag. KLIK HIER VOOR TIJDEN

Voor kinderen die deel willen nemen aan de trainingen op dinsdag en donderdag ochtend gekoppeld aan een Topsport talenten school voorheen LOOT scholen wordt er door de trainers bekeken of een deelnemer voldoende kwaliteit en motivatie heeft om verder mee te kunnen trainen bij Handbalschool Haaglanden. Dit zal gebeuren tijdens een training op de zaterdagen bij de reguliere training in Loosduinen of Leidscheveen.

De trainingen worden onder andere verzorgd door de volgende trainers:

  • Wesley Hage
  • Ricardo Clarijs
  • Patrick Jordaan (keepers)

We nodigen regelmatig gast trainers uit die op hoog niveau actief zijn in de handbal.

Kosten voor deze trainingen zijn € 55,- per maand en men krijgt een nota toegestuurd.

KLIK HIER VOOR TIJDEN EN LOCATIES

Heb jij je al ingeschreven op een van onze locaties?