• info@handbalschoolhaaglanden.nl
  • 0031

Een tijd van komen en een tijd van gaan

Beste Handballers,

Sinds de start van de Handbalschool Haaglanden, HSH, in Leidschenveen ben ik als organisator en trainer actief bezig geweest om samen met Wesley Hage en Bart de Koning de handbalschool een succes te maken.

Wat bedoelde we met succes;

  1. Iedere handballer/handbalster heeft recht op extra trainingen gegeven door een onafhankelijke organisatie
  2. Iedere handballer/handbalster heeft recht op extra trainingen op zijn of haar niveau om hun individuele kwaliteiten te verbeteren.
  3. Iedere handballer/handbalster heeft recht op extra trainingen om uitgedaagd te worden om beter te worden en te ontwikkelen
  4. Iedere handballer/handbalster heeft recht op extra trainingen om plezier te vergroten in het handballen.

In mijn ogen is dit gelukt en hebben we deze doelen goed behaald. Dit zie je aan de grote aantallen kinderen die nu sporten bij de handbalschool en die de handbalschool hebben doorlopen.

Ik heb mij met alle plezier en vrijwillig ingezet om dit voor elkaar te krijgen. Alle administratieve zaken werden door mij afgehandeld, mailtjes beantwoord, zalen ingehuurd, trainers gezocht, technische lijn uitgezet, website opgebouwd, ledenadministratie verzorgt, gespreken gevoerd met NHV, RTC opgezet, ondersteunen bij het opzetten van de Segbroekgroep, ondersteunen handbalschool toernooien en keepersclinic en mijn idee├źn over opleiden gedeeld. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

De taken zullen overgenomen worden door de andere commissieleden nadat ik natuurlijk gezorgd heb voor een goede overdracht. Hierdoor zullen een aantal zaken veranderen en daar komen we later nog op terug. Wel weet ik dat de vragen die u nu nog heeft aan de handbalschool via de mail beantwoord gaan worden tot latere orde.

Ik wens alle kinderen en ouders veel plezier met de trainingen bij deze fantastische organisatie.

Marc Klein


Zoeken op de site

Heb jij je al ingeschreven op een van onze locaties?