• info@handbalschoolhaaglanden.nl
  • 0031654768452

Haagse Keepersclinic 2019

Rinka Duijndam op
Haagse Keepersclinic 2019


Oranje-keepster Rinka Duijndam, die uitkomt voor het Duitse Borussia Dortmund, komt naar de Haagse Keepersclinic op zondag 31 maart.
Rinka zal samen met verschillende topkeepers en keeperstrainers uit de Haagse regio de jeugdkeepers tijdens de clinic voorzien van de nodige aanwijzingen en hen zo veel mogelijk proberen bij te brengen van het vak van handbalkeeper.


Er zijn nog enkele plaatsen vrij!
Meld je snel aan!
Voor alle A, B, C en D keepers!
Haagse Keepersclinic 2019


Kom jij ook naar de Keepersclinic om de fijne kneepjes van het keepersvak te leren van keeperstrainers en topkeepers van verschillende verenigingen uit de Haagse regio?


Op zondagmiddag 31 maart organiseert de Handbalschool Haaglanden een keepersclinic voor A, B, C en D jeugdkeepers uit de regio Haaglanden / Westland.
Na meerdere succesvolle edities van de Westlandse keepersdag heeft de Handbalschool Haaglanden dit jaar de organisatie van deze keepersclinic overgenomen.
Tijdens deze clinic krijg je training van verschillende keeperstrainers van verschillende clubs uit de regio Haaglanden. Trainers als Bart Uijtdebroek (Hellas), Michel Pronk (Velo), Vera van Ruijven (Westlandia), Natascha Koers (WHC) en Patrick Jordaan (HS Haaglanden en VOC) hebben al hun medewerking toegezegd. Daarnaast zullen diverse topkeepers uit de
Haagse regio aanwezig zijn om deze trainers te helpen bij de oefeningen, zoals Kim van Vliet (Quintus), E en Cas van der Harst (Quintus).
De clinic is op zondagmiddag 31 maart van 14:30 tot 17:00 uur.
Deelname kost € 20,- en dan krijg je ook een mooi shirt ter herinnering.
Meld je snel aan via de site van de Handbalschool Haaglanden.

KLIK HIER VOOR INSCHRIJVING


Zoeken op de site

Heb jij je al ingeschreven op een van onze locaties?