• info@handbalschoolhaaglanden.nl
  • 0031654768452

Laatste Nieuwsbrief

  • -

Laatste Nieuwsbrief

Seizoen 2017-2018

2 september starten we op alle locaties. Leidschenveen, Loosduinen, Topsport de Campus en Westland Eekhouthal. De organisatie werkt hard aan een goede start van de trainingen maar soms zien wij ook wat over het hoofd. Zo waren de data van betaling in de brief van de aanmeldingsbevestiging niet juist;

• Blok 1: 9 september 2017

• Blok 2: 18 november 2017

• Blok 3: 27 januari 2018

• Blok 4: 7 april 2018

Dit zijn de juiste data. Zoals jullie hebben gelezen sturen we geen nota’s naar de groepen van de zaterdag. Wel zullen er nota’s gestuurd worden naar de handballers van Segbroek.

Katrien Blaauw zal de kinderen van Segbroek aanschrijven over de start van de trainingen. Vragen kunnen dan naar segbroek@handbalschoolhaaglanden.nl. Zorg dat de gegevens up to date zijn en ook het liefst even inschrijven via de website.

Mocht je teamgenoot zich nog niet hebben opgegeven dan kan dat nog altijd. Samen met de verengingen gaan we er voor zorgen dat het handbal niveau in onze regio beter wordt.

We gaan starten. Veel plezier met de trainingen!!!!

 

LET OP!!!! Scoutingsdag verzet naar 16 september!!!!

We hebben al veel inschrijvingen voor de PLUS groep scoutingsdag van 2 september maar er blijken heel veel activiteiten te zijn op de 2e september bij verengingen. Hierdoor zijn er veel afmeldingen voor aankomende zaterdag. Om een goed beeld te krijgen van onze groepen hebben we daarom besloten de scoutingsdag te verplaatsen naar 16 september en wordt er gewoon getraind op locatie de Campus op 2 september. De nieuwe aanmeldingen die nog nooit hebben getraind in de PLUS groepen gaan trainen in groep 1. De kinderen die wel op de PLUS hebben getraind gaan trainen in de groep waar ze voor de zomer zijn geëindigd.

Vereniging ondersteunen?

Ja dat doen wij ook. Trainers kunnen komen kijken en vragen stellen op onze zaterdagen of doordeweeks. Even mailen en aangeven dat je eens wilt meekijken/helpen dan kunnen wij het inplannen.

Mocht uw verenging op trainersvlak onderwerpen hebben die u u besproken wilt hebben dan kunt u ook een mail sturen en kunnen we plannen maken.

info@handbalschoolhaaglanden.nl


Zoeken op de site

Heb jij je al ingeschreven op een van onze locaties?